Ganska möra och utmattade har vi nu återvänt till Stockholm. Jag har träningsvärk och blåsor på tårna. Hur Charlie känner sig, kan jag så klart inte veta, men han sover djupt! Jag gissar att han är lika omtumlad som jag och behöver någon dag för att smälta alla intryck.

Flygresan hem gick jättebra. Charlie kan tycka att landningen, med tryckförändringen, är lite konstig men denna gång tror jag inte att han märkte någonting, faktiskt. Han var fullt upptagen av sin mat.

Jag börjar redan fundera över vart vi skall resa nästa gång, men eftersom familjen troligen snart utökas med en valp kommer det nog inte bli någon flygtur på ett bra tag. Kanske blir det en bilsemester? Ner till de mer centrala delarna av i Europa vill vi i alla fall snart igen.

Bilder från Paris kommer jag troligen att lägga upp under kvällen i Charlies fotoalbum.